O.C.P´s gazpacho.


1/2 kilo solmodne røde tomater,
1/4 kilo grønne peberfrugter
saften af 2 store citroner
2 store fed hvidløg
2 tykke skiver hvidt brød uden skorpe udblødt i vand
2 dl god olivenolie
salt peber sukker og tabasco

Tomater peberfrugt og hvidløg skæres i små tern blandes med citronsaft udblødt brød og olivenolie.
Det hele blendes og gnides derefter gennem en trådsigte. Suppen smages til med 1 spk chili, stænk af tabasco efter behag salt peber og 1 tsk hvidvinseddike køles
ned til cirka 2 C .
Der laves fyld af 1 peberfrugt 1/2 agurk og 3 tomater der skæres i meget bittesmå tern, disse vendes i suppen suppen serveres i kolde dybe tallerkener toppes med brødcroutoner smager virkelig godt en varm sommerdag med godt helst italiensk brød med sej skorpe.
o.c.p