Kirsebærtrifli.

5 store makroner
2 spsk sherry
150 g syltede kirsebær
1/2 l ymer eller tykmælk
35 g sukker (3 spsk)
3 blade husblas
1/2 dl kirsebærsaft
(spar ikke på sukkeret)

Makronerne lægges i bunden af en lav skål,
sherryen hældes over og derefter kirsebærrene.
Fløden piskes til flødeskum.
Lidt af flødeskummet tages fra til pynt, resten vendes i ymeren, der er blandet med sukker.
Husblasen sættes i blød i koldt vand, tages op og smeltes i vandbad.
Saften kommes i husblasen og det hele vendes i fløde- ymerblandingen.
Der røres en gang i mellem, til det begynder at stivne. Når flødeblandingen er halvstivnet, hældes den over i en skål, stilles tildækket i køleskab et par timer og pyntes med flødeskum lige før serveringen.
Aase