Chokoladekage.


225 g mel
2 spsk kakao
2 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
2 store æg
250 g sukker
1 dl mælk
4 spsk appelsinjuice
150 g smør
Kokoscreme:
100 g smør
150 g flormelis
75 g kokosmel
1 spsk kakao
3 spsk stærk kaffe
Sigt mel, kakao, bagepulver og vanillesukker sammen
i en skål. I en anden skål piskes de hele æg meget grundigt med sukker og melblandingen vendes i skiftevis med mælk og appelsinjuice. Smelt smørret, lad det køle lidt af og rør det i dejen.
Fyld dejen i en velsmurt, raspdrysset springform og sæt den på nederste ribbe i ovnen ved 185-190 grader..
Bag ca. 45 min. eller til kagen er gennembagt i midten - prøv med en tynd træpind. Lad kagen stå et øjeblik i formen, før kanten løsnes og kagen skubbes over på en bagerist til afkøling.
Bland alle ingredienser til cremen i en tykbundet gryde og rør over svag varme, til den er jævn. Lad cremen køle af og smør den på hele kagen, når denne er afkølet.
Pynt med små kulørte kugler, kandiserede violer, mimoser eller anden kagepynt.
Aase